Nauti ja iloitse uusista keinojuurihampaista

Jos olet menettänyt yhden tai useampia hampaita, niin keinojuurihoito tarjoaa sinulle ratkaisun. Keinojuurien eli implanttien avulla suoraan leukaluuhusi kiinnitetyt uudet hampaat tuntuvat ja toimivat kuin omat, luonnolliset hampaasi. Irtoproteesiin verrattuna keinojuurihoito on luonnollisempi ja pysyvämpi tapa korvata puuttuvat hampaat.

Ei hätää, keinojuurilla voidaan täyttää useamman hampaan aukko

Keinojuurihoidolla voidaan korvata mm. useamman vierekkäisen hampaan puuttuminen. Hoidon etuna verrattuna proteesiin on keinojuurien tukeutuminen omaan leukaluuhun. Proteeseissa usein hiotaan vierekkäisiä hampaita joihin proteesi kiinnitetään. Keinojuurilla saadaan tukeva ratkaisu eikä viereisiin hampaisiin tule hoitotoimenpiteitä.

Stoppi hampaiden liikkumiselle

Hampailla on tapana liikkua ja tiivistyä kohti puuttuvan hampaan aukkoa. Tiivistyminen aiheuttaa hammasvälien harventumista vierekkäisissä hampaissa.
Tämän vuoksi on hyvä täyttää hampaissa oleva aukko keinojuurella.

Kysy lisää:
• useamman hampaan korvaaminen keinojuurilla
• eroon irtoproteeseista
• kokonaan uudet hampaat


Äärimmäisen tarkkaa tietoa hoidon suunnittelua varten

3D-röntgen

Keinojuurien tarkkaa hoitoa varten meillä on käytössä Suomessakin ainutlaatuinen 3D –kuvantamislaite.

3D-kuvantaminen tuo turvallisuutta ja tehokkuutta hammasimplanttisuunnitteluun antamalla huipputarkkaa tietoa hammasjuurten, hermokanavien ja verisuonten sijainnista sekä leukaluun ja hampaiston muodoista.

3D-röntgenin avulla diagnosointi on nopeampaa, tarkempaa ja potilaalle miellyttävämpää kuin perinteisin menetelmin suoritettuna. Hermovauriot voidaan välttää ja vaikeastikin diagnosoitavat sairaudet on mahdollista havaita.


Soita ja kysy keinojuurihoidosta, puh: 017 262 4443 

 


Sektorin liiketalo, 3. krs
Puijonkatu 23
Puh. 017 262 4443

www.dentaalipalvelu.fi