Erikoishammaslääkäripalvelut saman katon alta

3D-röntgen

Dentaalipalvelusta saat myös kattavat erikoishammaslääkärin palvelut. Tällaisia hoitoja ovat esimerkiksi protetiikka, purentafysiologian korjaukset, keinojuurihoito sekä kiinnityskudossairauksien hoitaminen.

Erikoishammashoitoon hakeutumisen syyt voivat olla terveydellisiä sekä toimintakyvyn säilyttämiseen ja ulkonäköön liittyviä seikkoja. Meidän tavoitteenamme on tarjota asiakkaan terveyttä ja elämänlaatua edistäviä, korkeatasoisia hoitopalveluja.

3D-kuvantaminen tuo turvallisuutta ja tehokkuutta hammasimplanttisuunnitteluun ja muihin vaativiin toimenpiteisiin antamalla huipputarkkaa tietoa hammasjuurten, hermokanavien ja verisuonten sijainnista sekä leukaluun ja hampaiston muodoista, hampaiden halkeamista sekä muista poikkeamista.

3D-röntgenin avulla diagnosointi on nopeampaa, tarkempaa ja potilaalle miellyttävämpää kuin perinteisin menetelmin suoritettuna. Hermovauriot voidaan välttää ja vaikeastikin diagnosoitavat sairaudet on mahdollista havaita.

Keinojuurihoito

Jos olet menettänyt yhden tai useampia hampaita, niin keinojuurihoito tarjoaa sinulle ratkaisun. Keinojuurien eli implanttien avulla suoraan leukaluuhusi kiinnitetyt uudet hampaat tuntuvat ja toimivat kuin omat, luonnolliset hampaasi. Irtoproteesiin verrattuna keinojuurihoito on luonnollisempi ja pysyvämpi tapa korvata puuttuvat hampaat.